Televiedrama waarin een vrouw die met haar demente man hun Gouden Huwelijk wil vieren erachter komt dat hij zijn hart heeft verloren aan een medebewoner van het tehuis waar hij al jaren verblijft.
Carla wil haar Gouden Huwelijk vieren met haar man Frans, die dement is en al jaren in een tehuis woont. Wanneer ze arriveert om aan dit heuglijke feit gestalte te geven, doet ze een ontdekking die alles op z'n kop zet. Haar man blijkt verliefd op een andere vrouw, die eveneens dement is. Regisseur Paul Ruven maakte de opnames voor Het Gouden Huwelijk in het huis voor dementen De Herbergier Delft Centrum waarvan bewoners en begeleiders een rol kregen.

Credits

Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Talent United
Omroep
Human TV

Titel: Duivelse dilemma's - Het gouden huwelijk
Jaar: 2012
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2013

Romantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.