Ga naar inhoud
Still

De wereld maakt muziek

Regie: Margriet Jansen
Documentaire waarin muziekliefhebbers vertellen over hun mooiste concertervaringen, aangevuld met registraties van optredens van wereldwijd bekende muzikanten. Ode aan de universele taal van muziek.
Muziek bindt mensen, zo blijkt eens te meer uit deze documentaire waarin muziekliefhebbers met verschillende achtergronden en leeftijden aan het woord komen over hun mooiste concertervaring. Het vertrekpunt is de grote zaal van het podium RASA in Utrecht, waar wereldwijd bekende artiesten hun muziek delen met een gepassioneerd publiek. Deze ode aan de universele taal van muziek zet muziekliefhebbers in de schijnwerpers. Hun persoonlijke verhalen worden aangevuld met registraties van de concerten die hen altijd bij zullen blijven.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Titel: De wereld maakt muziek
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 22 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2016
Inschrijving Geen Sectie MuziekKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.