Ga naar inhoud
Hallo allemaal, wat leuk dat jullie er wéér zijn! In het vervolg op de kijkcijferhit blijkt de basisschool nog steeds een complexe minimaatschappij met geheel eigen regels en wetten.
In het tweede seizoen van deze comedyserie is het nieuwe schooljaar op basisschool De Klimop aangebroken en verzamelen alle vertrouwde gezichten zich weer op het schoolplein. De promotie van Hannah tot klassenmoeder zet het wankele evenwicht in de schoolplein-ouderhiërarchie op scherp. De school worstelt nog steeds met een teruglopend leerlingaantal, dus elke nieuwe leerling wordt stevig omarmd en de leraren zetten alles op alles om de kinderen niet te verliezen aan andere scholen. Er is commotie rond de kerstviering en het paasfeest.

Titel: De luizenmoeder 2
Jaar: 2019
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2019

MaatschappijDramaHumor

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2019)
Leny Breederveld

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.