Ga naar inhoud
Rauw drama over een zelfdestructieve profvoetballer die verstrikt raakt in de tentakels van een matchfixing­syndicaat en zich opmaakt voor die ene, allesbepalende wedstrijd.
Jermaine Slagter (32) slijt zijn laatste dagen als profspeler bij een Nederlandse voetbalclub. Maar de fanatieke verdediger kan amper verhullen dat hij buiten het veld volledig aan de grond zit. Wanneer zijn gokschuld wordt opgeëist door een matchfixing-­syndicaat, moet Jermaine er in dit rauwe drama alles aan doen om zijn leven overeind te houden. Hij moet de belangrijkste wedstrijd van zijn leven spelen om te voorkomen dat alles in elkaar stort en hij voor altijd zijn geld, zijn familie en waardigheid verliest.

Titel: Catacombe
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2019

MisdaadDramaActie & AvontuurSport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.