Ga naar inhoud
Langzaam maar zeker verliest de in een slachthuis werkende Freek de grip op zijn leven. Parallel aan zijn grimmige wereld toont het drama het onbezorgde bestaan van zijn zoontje.
Freek heeft moeite om zich staande te houden. Zijn leven bestaat vooral uit zijn geestdodende werk in een slachthuis. Daar wordt hij getreiterd door collega's die hem, ondanks zijn vele tatoeages, een watje noemen. Parallel aan de steeds killer wordende sfeer in het slachthuis toont het drama het leven van zijn zoontje, dat onbezorgd in een prachtig, tijdloos bos speelt. Hij is de enige met wie Freek nog echt communiceert.

Titel: Breekbaar
Jaar: 2014
Duur : 1 uur
Categorie: Speelfilm
Competities: Vlaams, Filmspecials
Editie: NFF 2014

InternationaalMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.