Ga naar inhoud
Een tuincentrummedewerker probeert zijn geliefde te bezwangeren, maar ergens vreest hij onvruchtbaar te zijn. De prestatiedruk drijft hen uiteen. Hoe kan hij weer werkelijk dicht bij zijn meisje komen?
Een medewerker van een tuincentrum probeert wanhopig zijn geliefde te bezwangeren tussen het overvloedige groen. Maar des te langer ze er noest aan werken, hoe vaker hij vreest onvruchtbaar te zijn. Dat zit hun vrijplezier uiteraard danig in de weg. Hij voelt dat ze uit elkaar groeien. Te midden van al die artificiële natuur neemt hij een opmerkelijke beslissing. Hij slikt zijn trots in om hun liefde weer te kunnen laten opbloeien.

Credits

Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid

Titel: Botanica
Jaar: 2017
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

DramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.