Ga naar inhoud
Still

Bloedlink

Regie: Joram Lürsen
Thriller waarin de klassieke rolverdeling tussen kidnappers en gekidnapte mank gaat wanneer de machtsverhouding tussen rijkeluisdochter Laura en ex-bajesklanten Rico en Victor gaat schuiven.

Twee ex-gedetineerden bedenken in deze thriller een waterdicht plan voor de ontvoering van de 25-jarige rijkeluisdochter Laura Temming. Met deze kidnapping willen ze de slag van hun leven slaan. Als zij Laura op klaarlichte dag in een bestelbus meesleuren en vasthouden in een flat, starten al snel de onderhandelingen met Laura's vader over het losgeld. Dan verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers Rico en Victor en ontstaat de vraag wie nu eigenlijk dader is en wie slachtoffer.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Bloedlink
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie MisdaadThriller

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.