Ga naar inhoud
Twee twintigers hebben een totaal verschillende beleving van seks. Terwijl Sabine een spannend seksleven heeft, worstelt Kris - wiens zaak Sabine als officier van justitie behandelt - met een seksueel trauma.
Twee mensen hebben een totaal verschillende beleving van seksuele omgang. Sabine is een jonge vrouw die geniet van seks en duidelijk een sterke erotische vertrouwensband heeft met haar vriend. Als officier van justitie werkt ze aan de rechtszaak van de 21-jarige Kris die tien jaar eerder seksueel is misbruikt. Na het proces probeert Kris zijn demonen onder ogen te komen. De film maakt samen met het in 2012 uitgebrachte Woensdagen deel uit van een tweeluik.

Titel: Balance
Jaar: 2013
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2013

Romantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.