Ga naar inhoud
Een Nederlandse fotograaf in den vreemde komt opnieuw in aanraking met zijn eigen heden, verleden en toekomst in dit caleidoscopische portret van het eenzame leven in Taipei en Amsterdam. Mooi, mysterieus en meditatief.
Een fotograaf (gespeeld door David Verbeek zelf, in het echt ook fotograaf) maakt een foto van een klein meisje in de nachtelijke straten van Taipei. Hierna komt de herinnering aan zijn eigen jeugd meer en meer bij hem terug. Kijkend naar de foto projecteert hij zijn eigen jeugd op het meisje. Een meditatief verhaal in drie delen: Taipei, aan boord van een intercontinentale vlucht en in Amsterdam.

Titel: An Impossibly Small Object
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Forum van de Regisseurs
Editie: NFF 2018

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.