Ga naar inhoud
Drie veelbelovende spelers van de Rotterdamse honkbalschool Unicorns dromen van een carrière in Amerika. Honkbal blijkt een magische sport waarin je fouten net zo hard tellen als je winstpunten.
Drie veelbelovende jonge spelers van de Rotterdamse honkbalschool Unicorns dromen van een professionele carrière in Amerika. De korte documentaire toont de wondere arena van het honkbal. Een magische en spannende sport waarin je als speler speelbal wordt en waar fouten net zo hard tellen als je winstpunten. Stuk voor stuk beseffen ze: hoe je met je fouten omgaat, bepaalt uiteindelijk hoe goed je bent. De kunst van het falen als leerschool voor het leven.

Credits

Uitvoerend Producent
Research
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: A Perfect Game
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 2 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

Sport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.