Ga naar inhoud
Still

I Love Hooligans

Regie: Jan-Dirk Bouw
Animatiedocumentaire in comicbook-stijl over een homoseksuele voetbalhooligan. Voetbal is zijn leven, zijn geaardheid is gedegradeerd tot een geheime bijzaak.
Animatiedocumentaire in krachtige comicbook-stijl over een homoseksuele voetbalhooligan. Hij leeft voor het voetbal, zijn geaardheid is gedegradeerd tot een bijzaak - en bovendien een goed bewaard geheim. Alles draait om zijn club, de kameraadschap, de spanning van de wedstrijd en de strijd met de tegenstander. Alleen thuis, waar slechts clubsouvenirs op hem wachten, durft hij ook te verlangen naar geborgenheid en een liefdevol samenzijn.

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Montage
Animatie
Muziek
Het Paleis van Boem
Productiebedrijf
seriousFilm
Walking the Dog
Titel: I Love Hooligans
Jaar: 2013
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie AnimatieRomantiekNFF TalentMaatschappijSport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.