Ga naar inhoud
Een reisje naar Portugal met vriendinnen biedt een tiener de kans om even niet te denken aan de recente dood van haar moeder - maar haar verdriet opzijzetten is niet zo makkelijk.
Een tiener probeert te ontsnappen aan het verdriet over de dood van haar moeder door met haar vriendinnen een examenreis te maken naar een Portugese feeststad. Daar stort ze zich in een roes van drank, drugs, dansen en seks. Ze baadt in de zon op het strand, koopt ecstasy in een club en gaat met een lokale jongen mee naar een feest. Maar hoe sneller zij rent, hoe meer het gevoel waaraan ze probeert te ontsnappen haar inhaalt.

Credits

Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: A Holiday from Mourning
Jaar: 2020
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

FamiliebandenReizenDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.