Komedie over Bert, die al zijn hoop heeft geves­tigd op een app die zoekt naar een persoon­lijke liefdes­match. In een stam­pvolle metro is het raak: zijn droomvrouw zou zich binnen 25 meter moeten bevinden.
Komedie over Bert, nege­nen­twintig jaar en op zoek naar de liefde. Hij heeft al zijn hoop geves­tigd op een speciale app die zelf­s­tandig op zoek gaat naar een persoon­lijke liefdes­match. Tijdens een late metrorit is het raak: zijn droomvrouw zou zich binnen vijfen­twintig meter bij hem vandaan moeten bevinden! De metro staat echter stam­pvol vrouwen. De app licht steeds een tipje van de sluier op en de hoeveel­heid kandi­daten dunt uit. Maar dan stopt de metro en stapt iedereen uit. Gaat Bert alsnog zijn droomvrouw mislopen?

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: 97%
Jaar: 2013
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013

Romantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01