Ga naar inhoud
Still

97%

Regie: Ben Brand
Komedie over Bert, die al zijn hoop heeft gevestigd op een app die zoekt naar een persoonlijke liefdesmatch. In een stampvolle metro is het raak: zijn droomvrouw zou zich binnen 25 meter moeten bevinden.
Komedie over Bert, negenentwintig jaar en op zoek naar de liefde. Hij heeft al zijn hoop gevestigd op een speciale app die zelfstandig op zoek gaat naar een persoonlijke liefdesmatch. Tijdens een late metrorit is het raak: zijn droomvrouw zou zich binnen vijfentwintig meter bij hem vandaan moeten bevinden! De metro staat echter stampvol vrouwen. De app licht steeds een tipje van de sluier op en de hoeveelheid kandidaten dunt uit. Maar dan stopt de metro en stapt iedereen uit. Gaat Bert alsnog zijn droomvrouw mislopen?

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Titel: 97%
Jaar: 2013
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Romantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.