Ga naar inhoud
De dwarse puber Dylan woont bij zijn twee moeders, maar wordt tijdelijk ondergebracht bij zijn biologische vader en diens vriend. Luchtige en komische film over ouderschap, relaties en volwassen worden.
Dylan is een doodnormale, lastige puber. Hij heeft twee moeders, die na een vervelend incident blij zijn dat ze hem tijdelijk kunnen onderbrengen bij Sjors, de biologische vader. Sjors besluit zijn vriend Bert niet direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. En al snel blijken er meer leugens te bestaan rond Dylans verwekking. De vier ouders raken verstrikt in alle onwaarheden en in de strijd om de zorg voor hun opstandige zoon. Een luchtige en komische film over ouderschap, relaties en volwassen worden.

Titel: 20 Leugens, 4 ouders en een scharrelei
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 18 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, Jongerenprogramma
Editie: NFF 2013

Romantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.