Ga naar inhoud
Documentaire waarin vijftien pogingen worden ondernomen om de essentie aan te raken van het kunstenaarschap van Suchan Kinochita. De filmmaker maakt deel uit van de humorvolle en inspirerende ondernemingen.
Suchan Kinoshita is een Nederlandse beeldend kunstenaar met een Duits-Japanse achtergrond, die zich beweegt op het snijvlak van hedendaagse muziek en theater. Ze houdt van het loslaten van verwachtingen, van verwarring en misverstand en van het niet-begrijpen. In deze documentaire worden vijftien pogingen ondernomen om de essentie van Kinoshita’s kunstenaarschap aan te raken. De filmmaker maakt deel uit van de humorvolle en inspirerende ondernemingen die stuk voor stuk ruimte geven aan een verrassende kijk op het bestaan.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
De Familie Film & TV
Omroep
Human TV
Distributie
NPO Sales

Titel: 15 Pogingen
Jaar: 2013
Duur : 51 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

InternationaalKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.