Aanmodderfakker

Michiel ten Horn Speelfilm - 2014 - 100 min.

Gouden Kalf-winnaar

Beste Acteur Gijs Naber

Beste Film Pieter KuijpersSander van MeursIris Otten

Beste Scenario Anne Barnhoorn

Gouden Kalf-nominatie

Beste Muziek Djurre de Haan

Beste Production Design Elza Kroonenberg

Beste Regie Michiel ten Horn

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een 32-jarige lamzak ziet zichzelf door de ogen van een ambitieuze pubermeid. Tragikomedie over mannen die te lang jongens blijven en meisjes die te snel vrouw willen worden.

Tragikomedie over mannen die te lang jongens blijven en meisjes die te snel vrouw willen worden. De 32-jarige eeuwige student Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door het leven dat gevuld is met bier, meiden, donaties van zijn moeder, hangen met zijn huisgenoot en wat werkshiftjes in een sfeerloze mediagigant. Wanneer hij de zestienjarige oppas van zijn zus ontmoet, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven, wordt Thijs keihard geconfronteerd met de gevolgen van zijn bestaan.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland