Word vrijwilliger!

Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Nederlands Film Festival. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom. Jaarlijks zijn er ruim 350 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van kaartjes verkopen in het Festivalhart en rode lopers leggen op de verschillende festivallocaties tot het rondrijden van de sterren!

Wil jij vrijwilliger worden op de 39e editie van het Nederlands Film Festival? Weet je van aanpakken en wil je graag actief betrokken zijn bij het NFF? Meld je dan nu aan!

Wat vragen wij?
  • Enthousiasme, betrouwbaarheid en inzet
  • Minimaal 6 diensten (4-6 uur) beschikbaarheid tussen 18 september en 7 oktober. Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid word je voorafgaand, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland. 
Wat bieden wij jou?
  • Een filmpas waarmee je tijdens het festival vrijwel alle films gratis kunt bezoeken
  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
  • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
  • Interessante trainingen (functie-afhankelijk)
  • Toegang tot het NFF Filmbal
  • Het originele NFF T-shirt

Het NFF vergoed helaas geen reiskosten.

Functies

Weten welke functie bij jou past? Bekijk het overzicht hieronder.

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij onderdeel uitmaken van het Nederlands Film Festival 2019?

Naar het aanmeldingsformulier

Kennismakingsgesprek

Ben je nog niet eerder vrijwilliger geweest bij het festival? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kan geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team. Voor fulltime functies vragen we je om je CV en aanvullende documenten te mailen naar [email protected]. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met vrijwilligerscoördinatoren Steffi van Breugel en Timo ten Broeke opnemen via [email protected] of telefonisch via 030–2303800.

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2019!