<strong>Phoenix 38</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sander-van-dijk?film=phoenix-38', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sander van Dijk' });" text="Sander van Dijk">Sander van Dijk</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Phoenix 38</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sander-van-dijk?film=phoenix-38', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sander van Dijk' });" text="Sander van Dijk">Sander van Dijk</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Phoenix 38</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sander-van-dijk?film=phoenix-38', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sander van Dijk' });" text="Sander van Dijk">Sander van Dijk</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Phoenix 38</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sander-van-dijk?film=phoenix-38', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sander van Dijk' });" text="Sander van Dijk">Sander van Dijk</a>, 2017<br>Korte Film<br>

Phoenix 38

 
Een man ontwaakt in een bevroren, vrijwel verlaten wereld en weet niet wie hij is. Hij wordt gevonden door Nika, die al snel ontdekt dat hij een proefpersoon is van het mysterieuze 'Phoenix-project'; een militair initiatief dat de laatste nog resterende wereldburgers onderdrukt. Doel: de aarde opwarmen en zo weer leefbaar maken. Deze trailer is een proeve van bekwaamheid van IMVFX-studenten van de Filmacademie.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte2 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.phoenix-38.nl
RegisseurSander van Dijk
ProducentThijme Grol
Uitvoerend ProducentJulie Janssen
Uitvoerend ProducentYanick Pilgram
ScenarioSem Schwengle
CameraCor Booy
Production DesignElisabeth Ruijgrok
Set GeluidDaniël Berends
GeluidsnabewerkingAnne Wolters
Sound DesignDaniël Berends
Visual EffectsVincent Boudewijn
Visual EffectsRamlah Shehata
Visual EffectsJohnny Roek
Visual EffectsJorrit Schulte
Visual EffectsJonas Vonk
Visual EffectsMalon van der Toon
Visual EffectsPatrick Blankenzee
Visual EffectsSanne van Luik
Visual EffectsThomas Huizer
MuziekGrace Chi
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
EditorAnnika Albert
KostuumontwerpRobin van Dam
Cast
Dylan Devonald Smith, Jemma Moore, Mandela Wee Wee