Ga naar inhoud
NFF Extended

Presentaties NFF Extended: Meer publiek voor de Nederlandse film

Op woensdag 28 juni organiseerde het Nederlands Film Festival een bijeenkomst over de Nederlandse film en het publiek. Verschillende sprekers deelden met de aanwezige av-professionals hun expertise en ervaringen om meer bioscoopbezoekers naar de Nederlandse film te krijgen. Tijdens de bijeenkomst kwam vooral het belang van op maat gemaakte campagnes, écht begrip van je doelgroep, en een betere samenwerking tussen verschillende schakels in de sector naar voren.

Alle presentaties nog eens rustig terugkijken? Bekijk ze hier:

Koen de Groot

Presentatie Koen de Groot

Koen de Groot is data-analist en marktonderzoeker bij het NPVI. Hij besprak de belangrijkste trends bij Nederlandse bioscoopbezoeken en blikte vooruit.

Koen van Bockstal

Presentatie Koen van Bockstal

Koen van Bockstal – directeur-intendant van het Vlaams Audiovisueel Fonds – vertelde over de succesvolle campagne van het VAF om Belgen na de coronapandemie weer naar de bioscoop te krijgen.

Jeroen Huijsdens

Presentatie Jeroen Huijsdens

Als oprichter van Filmdepot, vertelde Jeroen Huijsdens over het belang van toegankelijke informatie en promotiemateriaal en riep hij producenten en filmmakers op hier tijdens alle productiefases meer aandacht aan te besteden.

NFF Extended verslag

Benieuwd naar wat er allemaal besproken is of wil je alle conclusies nog eens nalezen? Lees dan hier het uitgebreide verslag.

Over NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen. Alle NFF Extended bijeenkomsten zijn gratis.

ga terug