Ga naar inhoud
Nu kijken

Premièrefilms Videoland Academy nu te zien

Op 25 september was de Videoland Academy première. Hier zijn 3 nieuwe producties in première gegaan op het grote doek. Inmiddels zijn alle drie de films te zien op Videoland.

Videoland Academy Dormis

Dormis

Vincent heeft geen idee meer wanneer hij voor het laatst heeft geslapen. Hij besluit zich te melden bij de stijlvolle slaapkliniek Dormis. Maar wat hij ook probeert, hij blijft klaarwakker. Wanneer hij zijn mysterieuze medepatiënt Evi ontmoet, begint de ogenschijnlijk perfecte wereld van Dormis scheuren te vertonen. Heeft Vincents vermoeidheid hem gek gemaakt? Of verbergt Dormis een duister geheim?

Videoland Academy Op tijd terug

Op tijd terug

De zelfverklaarde fuck-up Olivia ontdekt dat ze kan tijdreizen. Dit geeft haar de kans een fout te herstellen en haar grote liefde Lars terug te winnen. Maar als ze eenmaal begonnen is, kan ze niet meer stoppen: de ene aanpassing leidt tot de volgende. In een ultieme poging het tij te keren, lijkt ze Lars terug te krijgen. Maar maakt dit haar nou echt gelukkig?

Videoland Academy Black Girl Magic

Black girl magic

De vriendschap tussen twee Surinaamse vriendinnen wordt op de proef gesteld als ze zich inlaten met donkere magie. Zohra is onzeker en voelt zich niet gezien en Suzette heeft magische krachten. Zohra wil ook over die magie beschikken, maar raakt eraan verslaafd en verandert gaandeweg in een op macht belust monster.

ga terug