Ga naar inhoud

NFF Pop-up bioscoop in parkeergarage


Op donderdag 3 oktober vindt om 20.30 uur tijdens het Nederlands Film Festival (NFF) de opening plaats van de Nederlandse filmposterexpositie in het winkelcentrum Hoog Catharijne, met aansluitend (inloop vanaf 20.30 uur) een voorstelling in de pop-up bioscoop in de parkeergarage van de film DE ONTMAAGDING VAN EVA VAN END. Beide initiatieven zijn een samenwerking tussen NFF en de Belangenvereniging Hoog Catharijne, die daarmee het startschot geven aan TryOuts; een serie van activiteiten met verschillende thema’s die plaatsvinden op het winkelcomplex, naar aanleiding van het 40 jarige bestaan.


Presentatie door gebroeders Gottlieb
De opening van zowel de expositie als ook de Q&A met de regisseur en acteurs van de film is in handen van Jasper en Marius Gottlieb, bekend van o.a. VERLIEFD OP IBIZA, SPANGAS en KARAKTER. De filmposter-expositie is op drie plekken van het winkelcentrum te zien en beslaat een overzicht van Nederlandse filmposters van de afgelopen 40 jaar.

DE ONTMAAGDING VAN EVA VAN END
Een Hollands gezin raakt compleet ontwricht door de komst van een Duitse uitwisselingsstudent die, alle goede bedoelingen ten spijt, de familieverhoudingen op scherp zet. De jonge blonde god opent de ogen van de gezinsleden en laat bij hen grote onzekerheden, angsten en verlangens oplaaien. Hoe hebben zij al die jaren kunnen functioneren met al hun imperfecties? Wrangkomisch speelfilmdebuut met een strakke vormgeving en droge humor, waar het publiek kosteloos naar kan komen kijken op donderdag 3 oktober. Stoelen aanwezig, maar voor wie languit wil; bring your own couch!

Tijden en locaties
Donderdag 3 oktober: Opening filmposterexpositie is om 20.30 uur op het Radboudplein bij het TryOuts paviljoen. De pop-up bioscoop is op donderdag 3 oktober gevestigd in parkeergarage Moreelsepark (P1). De inloop van de film begint om 20.30 uur en de ingang van de parkeergarage is naast de Albert Heijn. Bring your own couch!
ga terug