Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemersclub: Van Eigen Bodem met Noortje Herlaar

Het was al een prachtige, zonnige dag; en het werd een weergaloze avond! Wie er niet bij was op donderdagavond 15 juni, heeft echt iets gemist. En dan hebben we het nog niet eens over de schitterende locatie en over het heerlijke eten (en drinken) van gastheer De Moestuin.

Noortje Herlaar van eigen bodem NFF OC Foto: ©Nederlands Film Festival

Er zijn van die avonden die je nooit meer vergeet. Donderdag 15 juni was er zo een. Bestuur en organisatie van het NFF OC kozen deze avond voor een bijzonder thema: ‘Van Eigen Bodem’. De invulling begon al bij de locatie: De Moestuin is een biologische tuinderij, annex lunchcafé/feest- en vergaderlocatie, gelegen niet ver van het centrum, maar toch aan de rand van de stad. Zo’n geweldig unieke locatie waar motorgeronk plaatsmaakt voor tjilpende vogels en business bij voorkeur pleasure ontmoet.


Een ontmoeting met Noortje Herlaar


Inhoudelijk draaide de avond om Noortje Herlaar. U kent haar ongetwijfeld uit het theater (o.a. musical Mary Poppins) of van televisieseries- en films als Moeder, ik wil bij de revue en De zaak Menten of van Ramses. Deze 32-jarige actrice is 'hot', en niet alleen vanwege haar relatie met co-acteur Barry Atsma. Dat is overigens wel de reden dat ze nu in Utrecht woont, of zoals ze op deze avond eerlijk toegaf, in Leidsche Rijn. Noortje is 'hot' omdat ze megagetalenteerd is. Daar kwamen de ca. veertig ondernemers op deze avond wel achter. Zo wist ze in het vraaggesprek met Hans van Rijsbergen vlot en geëngageerd haar ervaringen in films en series, maar ook haar plannen voor de toekomst met ons te delen. Het kippenvelmoment van de avond ontstond echter toen ze als verrassing een nummer ten gehore te bracht. Wat een stem, wat een performance!


Een sprankelende, verbindende avond


“Ik vond het een erg geslaagde avond,” zegt Laura van der Leden, van Alta Creatieve Marketingcommunicatie. “Het interview was sprankelend, net als de totale sfeer van de avond.” De financieel specialist van Alta was al vaker present op evenementen. “Maar deze combinatie van luisteren, kijken, eten en gezellig kletsen spreekt mij nog meer aan. Alle credits naar de organisatie, het was een regelrechte traktatie.”Ook introducé Jeroen Jager van NOON creation was present en maakte op deze avond kennis met het NFF OC. “Een interessante club die op een creatieve manier mensen verbindt. Je ervaart meteen de verschillen met andere netwerk- en businessclubs; niet alleen in het soort mensen, maar ook in de manier waarop er contact wordt gelegd: erg ontspannen.” Ook Jeroen, die met zijn bedrijf aan storytelling en e-learning doet, ervaarde dat Noortje in de beslotenheid van zo’n intieme setting, zich volledig open durfde te stellen. En dus mede voor een inderdaad, weergaloze avond zorgde.


Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ondernemers ClubVan Eigen Bodem
ga terug