Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Remco van Os

Remco van Os NFF OC Remco van Os

De magie van film


Film is altijd mijn passie en in het bijzonder de arthouse films. Als jongetje ging ik graag alleen (dat klinkt zieliger dan het was) naar het Haags Filmhuis en mijn eerste film die indruk maakte was een klassieker, namelijk On the Waterfront. Daarnaast ben ik, als kind van de jaren zestig, opgegroeid met de Nederlandse film. Mijn vader mocht ooit figureren in Soldaat van Oranje (overigens is hij eruit geknipt) en ik vergeet nooit de magie van filmopnames toentertijd op het Binnenhof. Toen ik 14 jaar geleden in Utrecht ging wonen heb ik de filmhuizen met mijn vrouw veelvuldig bezocht een stond ook altijd het NFF geblokt in de agenda. Dus het was een logische stap om een bijdrage te leveren aan dit mooie festival. Film houdt je dromen levend.Nederlandse film is veel meer een spiegel van jezelf dan dat buitenlandse producties dat zijn. De herkenbaarheid en directheid is groot waardoor je geraakt en ontroerd wordt.

Film houdt je dromen levend.”
--Remco van Os

Dromen waarmaken


Van Os & Partners heeft als motto “als wij het niet kunnen regelen dan kan het niet”. Wij geven hypotheekadvies en werken voor de klant, niet voor de bank. Net zoals film vaak gaat over dromen spreken wij dagelijks mensen over dromen; een eigen huis, een mooie verbouwing, ruimer kunnen leven maar ook over nachtmerries zoals overlijden en echtscheiding. Ons doel is ervoor te zorgen dat altijd de beste oplossing voor een unieke situatie wordt aangeboden. Met passie en inzet.


Plezier en talent


In mijn werk staat plezier voorop en ik hoop dat ook te hebben als lid van de NFF OC, samen met de andere leden. Interesse heb ik vooral in wie mensen zijn: wat ze doen vind ik minder relevant. Kennismaken met andere leden is voor mij dan ook meer dan een handje schudden. En, als het NFF het op prijs stelt, zou ik een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van talent. Want talent sneeuwt vaak onder in de drukte.

Kennismaken met Remco en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug