Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Maarten Fraterman

Maarten fraterman 87893

Utrechts trots


Als Utrechtse ondernemer ben ik al langer op zoek naar een Utrechtse business club waar ik me bij aan kon sluiten. Toen ik vorig jaar als introducé van Rob Wolfs mee mocht, voelde dat eigenlijk direct goed. Ik heb zelf 7 jaar in Utrecht gewoond en zit met mijn bedrijf Dignitas in De Bilt. Daarmee voel ik een grote binding met Utrecht en Utrechtse ondernemers. Ik ben erg trots dat zo’n groots evenement als het Nederlands Film Festival in Utrecht gehouden wordt en dat ik daar nu dichter bij betrokken ben.En wie vind film kijken nou niet leuk? Hoe mooi is het dat het dan zo dicht bij huis is. Dat geeft me wel een trots gevoel. Als klein jongetje heb ik genoten van Amsterdamned. Die dan weer gedeeltelijk in de Utrechtse grachten opgenomen was.

Ik ben erg trots dat zo’n groots evenement als het NFF in Utrecht gehouden wordt.”
--Maarten Fraterman

Mensen verbinden


Ik ben managing partner bij Dignitas Group. Wij zijn een IT, Security en Finance dienstverlener. Zelf ben ik al ruim 15 jaar ondernemer, waarvan het merendeel bij Dignitas Group. Ik ben getrouwd, vader van een zoon en dochter en ik houd van mountainbiken en een goed glas wijn. Ik wil graag mensen verbinden, langdurige relaties aangaan en onderhouden, waarbij transparantie en eerlijkheid voorop staan.


Ik verwacht veel leuke events waar men niet direct voor de business maar voornamelijk voor de gezamenlijke interesse in film samenkomen. Door lid te worden van de NFF OC denk ik dat ik mijn klanten en relaties op een andere manier kennis kan laten maken met de Nederlandse film. Ik wil ook graag zelf aan de NFF OC bijdragen door mijn netwerk open te stellen om zo langdurige relaties aan te gaan.

Kennismaken met Maarten en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug