Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Joost Bender

Joost Bender NFF OC Joost Bender

Waarom zijn jullie lid geworden?
Joost: "Toen ik in juni als introducee op de filmboot zat, ervaarde ik meteen dat dit geen standaard netwerkclub is. Ik vond de sfeer relaxed en het ging er informeel aan toe, leuk! Vergelijkbaar met de entourage die wij op ons kantoor naar onze klanten proberen te realiseren. We zijn meteen lid geworden, ook omdat het onderhouden van een bruisend netwerk voor een makelaarskantoor essentieel is. Wij geloven minder in reclame en publiciteit, maar des te meer in verbinding en verbondenheid."

Wat heb je met Nederlandse film?
Joost: "Ik kijk graag naar films, dus ook als ze in Nederland zijn gemaakt. Mijn favoriet is Soldaat van Oranje, dat is pure nostalgie voor mij. Het brengt mij terug naar mijn eigen studententijd, de lol die je samen had. Met films als Schatjes en Flodder ontdekte ik in de jaren tachtig de Nederlandse film en raakte ik, zoals heel Nederland, meteen verliefd op Tatjana! Als je mij nu vraagt, naar mijn favorieten, dan noem ik Rutger Hauer en Halina Reijn."

Toen ik in juni als introducee op de filmboot zat, ervaarde ik meteen dat dit geen standaard netwerkclub is. Ik vond de sfeer relaxed en het ging er informeel aan toe, leuk!”
--Joost Bender

Vertel eens iets meer over Bas Makelaars?
Joost: "We zijn een relatief klein makelaarskantoor, met een eigen stijl. Toen mijn compagnon Martijn Ankersmit en ik in 2009 besloten een eigen makelaardij te starten, wilden we het anders gaan doen; minder informeel en meer klantgericht. We zijn makelaar en toevallig ook ondernemer, maar niet andersom. Onze liefde zit in het vak, niet in het verdiende geld. Daarom is groei niet noodzakelijk onze ambitie, wat we willen is samen met klanten het huis van hun leven realiseren."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Joost: "We willen vooral onderdeel zijn van deze club en er plezier aan beleven. Verwacht van ons een enthousiaste en coöperatieve houding. Daarbij weet ik dat persoonlijk contact de basis is voor elke zakelijke transactie. Zoals ik als makelaar ook weet dat een gemiddelde Nederlander 1 x per 7 jaar verhuist."

Kennismaken met Joost en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug