Ga naar inhoud

Flora Vallenduuk nieuw Hoofd Publieksprogramma

Vanaf 17 juni gaat Flora Vallenduuk onder meer aan de slag met de ontwikkeling en realisatie van een aansprekend, relevant en breed publieksprogramma en met de ontwikkeling en het beheer van het Academysysteem. Flora Vallenduuk is geen onbekende in de film- en omroepwereld. In 1988 begon ze haar loopbaan bij het Nederlands Filmmuseum, nu Eye Filmmusem, werd projectleider en was vervolgens hoofd programmering van Filmtheater Rialto en researcher & licentieverlener bij de VPRO.
Foto Flora Vallenduuk: Ilona van Genderen Stort

\'Het Nederlands Film Festival is voor mij een inspirerend jaarlijks ijkpunt in alle mediaontwikkelingen. Het festival biedt ruimte aan de volle breedte van onze bloeiende beeldcultuur en ik kan niet wachten om te beginnen!\', aldus Flora Vallenduuk.

Onder leiding van Algemeen Directeur Silvia van der Heiden is Flora Vallenduuk samen met programmeurs Claire van Daal (Film & Televisie) en Paulien Dresscher (Interactive), diverse curatoren en programmamedewerkers verantwoordelijk voor het publieksprogramma en de competities van het festival. De 39e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van vrijdag 27 september t/m zaterdag 5 oktober 2019.
ga terug