Ga naar inhoud
Nu kijken

Brommerbios X NFF: korte Nederlandse horrorfilms

NFF strijkt neer bij RAUM! Op het programma staan korte films van aanstormend talent voor mensen die wel tegen een beetje spanning kunnen. Het programma is samengesteld door het NFF en wordt exclusief gepresenteerd door de Brommerbios bij RAUM.

NFF in de wijk Brommerbios bij RAUM Marcel Krijgsman

Za 13-08 | 20:30 – 22:30 | €6

Alle films op een rij

Het NFF komt op 13 augustus naar het Berlijnplein voor een avond korte films van Nederlandse horrorbodem! Het programma bestaat uit de volgende films:

Brommerbios

De Brommerbios is dé Utrechtse mobiele buitenbioscoop gebouwd op een vintage Zundapp bakbrommer uit de jaren ’70. Na vijf jaar touren door de stad met oprichters en makers Lotte Walrave en Maarten Slot, is de brommer sinds 2019 van stadslab RAUM. Al honderden vriendengroepen, koppels en families hebben hun kleedje voor het scherm uitgespreid. Meestal vertoont de Brommerbios films van jonge, beloftevolle filmmakers. Een bezoekje aan de Brommerbios is dé perfecte besteding voor je warme zomeravond samen met je stadsgenoten.

Stadscamping RAUM

Brommerbios X NFF is onderdeel van Stadscamping RAUM. Van 8 juli t/m 21 augustus kan je voor zomerse activiteiten als workshops, muziek, bingo, lekker eten en zelfs avontuurlijk overnachten terecht bij de stadscamping op het Berlijnplein. De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 8 juli, daarna is de stadscamping zes weken geopend voor iedereen in de stad die ook van het campingleven wil genieten.

ga terug