Ga naar inhoud
Nu kijken

8x premières streamen

NFF 2023 ligt alweer even achter ons. Je verheugt je vast al op het volgende festival, maar dat is nog ruim een half jaar wachten. Gelukkig is er een flink aantal premières van afgelopen festival thuis op de bank opnieuw te zien! Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Still Sweet dreams

Sweet Dreams

Bitterzoet koloniaal familiedrama houdt de moderne samenleving een spiegel voor. De dood van een Nederlandse suikerfabrikant leidt in deze meedogenloze satire tot een uitbundig kat-en-muisspel terwijl een Indonesische arbeidersopstand broeit. Met onder anderen Renée Soutendijk en Hayati Azis. Openingsfilm NFF 2023.

Still Zomervacht

Zomervacht

Tijdens een broeierige zomervakantie zit de dertienjarige Brian opgescheept met de zorg voor zijn grotere broer Lucien, die zwaar verstandelijk gehandicapt is. Maar hoe maak je de juiste keuzes als je zelf nog zoveel te ontdekken hebt? Slotfilm NFF 2023.

Warnow - Reis naar het Noorderlicht still

Warnow - Reis naar het Noorderlicht

Documentaire over een groep idealistische avonturiers die in 2013 vertrekt voor een ambitieuze reis op zee. Onderweg komen ze voor een levensbepalende keuze te staan: idealistische vrijheid of fysieke veiligheid?

Still_Santos

Santos

In dit moderne liefdesverhaal krijgt een Rotterdams liefdeskoppel te maken met conflicterende invloeden van buitenaf. Terwijl ze beiden hun ambities najagen, komen ze in deze dramaserie klem te zitten tussen criminele vrienden en familie.

Still Zijwaarts de klas in

Zijwaarts de klas in

Bevlogen zij-instromers met grote idealen worstelen in deze documentaire met orde houden in de klas, werkstress en desillusies. Gaat hun droom toch uitkomen?

Still Wij zijn beesten

Wij zijn beesten

De dood waart rond in het Amsterdamse nachtleven. Een moordenaar doet jongens spoorloos verdwijnen. Hij is een monster tegen wil en dank, afhankelijk van het bloed van zijn slachtoffers. Wanneer de eenzame Bram verliefd wordt op deze duistere jongen ontstaat er een gevaarlijke relatie. Een liefde die alleen maar slachtoffers kent…

Still Beraber

Beraber

De 14-jarige freerunner Zeki verhuist samen met zijn vader van Rotterdam naar een luxe villawijk in Istanboel. Daar komt hij in contact met een groep jongeren. Om bij hen te horen begint hij met zakkenrollen en doet hij er alles aan om zijn twee levens gescheiden van elkaar te houden.

Still als de nacht maar niet valt

Als de nacht maar niet valt

Voorkomen is beter dan genezen: ook als het om ons mentale welzijn gaat. In het Westen doen we daarvoor steeds vaker een beroep op dataverzamelingen over mentale gezondheid. Maar, vraagt deze documentaire zich af, maakt deze zoektocht ons gelukkiger?

ga terug