NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaat met inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerkmogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

 • NFF Filmmuziek Concert

  Om de geslaagde 40e (online) editie van het Nederlands Film Festival goed te vieren organiseert het NFF Professionals Programma in samenwerking met Dutch Film Composers/ BCMM op zaterdag 10 oktober om 20:00 uur een online concert boordevol filmklassiekers van eigen bodem.

  Reserveer je gratis ticket
 • Programma gemist?

  Heb je een programma gemist? Je kijkt diverse programma’s van het NFF Professionals Programma terug. Zet een ticket op je Mijn NFF account en klik vanaf daar door naar de registratie.

   

  Terugkijken
 • Terugblik Professionals Programma 2020

  Het Professionals Programma van 2020 is ten einde! Met namen als Robert Stromberg (production designer Avatar), Kris Bowers (componist Green Book) , Nicolas Becker (sound designer Arrival en Gravity) en Kim Keukeleire (stop motion director Isle of Dogs) en nog vele anderen blikken we terug op een succesvol programma.

  Blik terug
 • NFF Extended

  Gedurende het jaar organiseert NFF Professionals bijeenkomsten met NFF Extended. In 2020 vinden enkele van de bijeenkomsten als gevolg van COVID-19 online plaats onder de titel NFF Extended Online.
  De laatste bijeenkomst was op 17 juni 2020 met als onderwerp het nieuwe COVID-19-protocol.

  Lees meer
 • NFF COVID-19 Update

  Het NFF heeft een overzicht gemaakt van de maatregelen die genomen zijn door de Nederlandse AV-fondsen. Het overzicht lees je hier.

  FAQ COVID-19

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Neem voor vragen contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​


PublicSpaces

NFF is aangesloten bij PublicSpaces. Met dit initiatief onderzoeken wij samen met zo’n twintig andere partijen uit de publieke media, erfgoedinstellingen, festivals, musea, educatie en gezondheidszorg de mogelijkheden om het publieke domein in de online omgeving te versterken. Andere leidende organisaties in dit initiatief zijn onder meer VPRO, Dutch Design Week Eindhoven, EYE Filmmuseum, IDFA, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Pakhuis de Zwijger en Waag Society. PublicSpaces zal de komende periode periodes aanwezig zijn en presentaties geven bij CPH:DOX in Kopenhagen, STRP in Eindhoven en IFA+Summit in Berlijn. Meer informatie is te lezen op PublicSpaces.net.


Meldpunt Mores.online
NFF is aangesloten bij Mores. Mores is het centrale, gezamenlijke meldpunt voor ongewenste omgangsvormen van de podiumkunsten-, film- en televisiesector. Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de podiumkunsten-, film- en televisiesector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren. Meer informatie is te lezen op Mores.online