NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast was er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

 

 • Terugblik Professionals Programma 2019

  Het Professionals Programma van 2019 is ten einde! Met namen als Michael Engler (regisseur Downton Abbey),  interactive designer Kat Cizek (Collective Wisdom), Sara Ellis (Royal Shakespeare Company), Fiona Crombie (production designer The Favourite) en nog vele anderen blikken we terug op een succesvol programma.

   

   

  Lees meer
 • Professionals Programma 2020

  Meer informatie is binnenkort beschikbaar.

 • NFF Extended

  Gedurende het jaar organiseert NFF Professionals bijeenkomsten met NFF Extended.

  Lees meer

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​

 


PublicSpaces

NFF is aangesloten bij PublicSpaces. Met dit initiatief onderzoeken wij samen met zo’n twintig andere partijen uit de publieke media, erfgoedinstellingen, festivals, musea, educatie en gezondheidszorg de mogelijkheden om het publieke domein in de online omgeving te versterken. Andere leidende organisaties in dit initiatief zijn onder meer VPRO, Dutch Design Week Eindhoven, EYE Filmmuseum, IDFA, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Pakhuis de Zwijger en Waag Society. PublicSpaces zal de komende periode periodes aanwezig zijn en presentaties geven bij CPH:DOX in Kopenhagen, STRP in Eindhoven en IFA+Summit in Berlijn. Meer informatie is te lezen op PublicSpaces.net.