NFF Professionals Programma

Het NFF Professionals Programma 2019 vindt plaats van zaterdag 28 september t/m dinsdag 1 oktober. Tijdens deze dagen vindt de NFF Conferentie plaats, laat je je inspireren door masterclasses van internationale sprekers en zijn er vele mogelijkheden om te netwerken met vakgenoten. Daarnaast is er veel aandacht voor projectontwikkeling. Voor deze programmaonderdelen is de inschrijving vanaf nu geopend. Meer informatie over het volledige NFF Professionals Programma volgt binnenkort.

 • Inschrijvingen Projecten in ontwikkeling & Works-in-progress

  Van 28 september t/m 1 oktober verzamelt het NFF de internationale filmindustrie in Utrecht om aan jou en jouw projecten voorgesteld te worden. Je krijgt de kans om jouw plannen te presenteren aan internationale sales agents, distributeurs, festivalprogrammeurs en mogelijke coproducenten. In een-op-een meetings, discussies met experts, en projectpresentaties willen we concrete bruggen slaan tussen het werk van makers en het toekomstige publiek over de hele wereld. Bij selectie houd je alle opties open voor deelname aan co-productiemarkten en trajecten bij buitenlandse festivals.

  In het aanmeldingsformulier kun je tevens aangeven of je het project ook wilt aanmelden voor BoostNL, het ontwikkelingstraject op maat van NFF en IFFR PRO.

  Deadline: 16 juli 2019

  Project inschrijven
 • NFF Professionalspas

  Film-, televisie- en interactive professionals kunnen de gehele festivalweek gebruik maken van de NFF Professionalspas. De pas is verkrijgbaar voor het bedrag van €120, waarna vanaf 30 augustus – voor de start van de kaartverkoop – tickets voor de bijeenkomsten van het Professionals Programma én alle reguliere filmvertoningen en evenementen kunnen worden gereserveerd.

  Meer informatie
 • NFF Talent

  Het NFF koestert en stimuleert talent. Er zijn diverse programmaonderdelen waarin beginnend, bewezen en gevestigd talent kan aansluiten tijdens het Professionals Programma. Aanmelders krijgen uiterlijk in de laatste week van augustus uitsluitsel over de uitkomst van de selectieprocedure.

  Deadline: 1 augustus

  Meer informatie
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​