NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats met inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerkmogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdagen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste NFF Professionals nieuws? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Neem voor vragen contact op met de Professionals-afdeling via [email protected].​

 

 • NFF Extended

  Gedurende het jaar organiseert NFF Professionals bijeenkomsten met NFF Extended. Op  maandag 5 juli vindt NFF Extended: De opmars van de documentaireserie plaats. Meld je aan of kijk o.a. de NFF Extended bijeenkomsten rondom diversiteit en inclusiviteit en COVID-19 terug.

  Leer meer
 • Meer programma zien

  Wil jij onderdelen van NFF Extended, de jaarlijkse NFF Conferentie en andere programma’s voor AV-professionals terugkijken? Het NFF Professionals Programma agendeert jaarlijks diverse actuele en urgente onderwerpen, spreekt makers en praat met beleidsmakers over de toekomst van de industrie. Dit alles en meer kijk je eenvoudig terug.

  Kijk terug
 • Terugblik Professionals Programma 2020

  Met namen als Robert Stromberg (production designer Avatar), Kris Bowers (componist Green Book) , Nicolas Becker (sound designer Arrival en Gravity) en Kim Keukeleire (stop motion director Isle of Dogs) en nog vele anderen blikken we terug op een succesvol Professionals Programma van 2020.

  Bekijk het archief

Ga naar de AV-Agenda.nl voor een overzicht van alle av-evenementen in Nederland.


PublicSpaces

NFF is aangesloten bij PublicSpaces. Met dit initiatief onderzoeken wij samen met zo’n twintig andere partijen uit de publieke media, erfgoedinstellingen, festivals, musea, educatie en gezondheidszorg de mogelijkheden om het publieke domein in de online omgeving te versterken. Andere leidende organisaties in dit initiatief zijn onder meer VPRO, Dutch Design Week Eindhoven, EYE Filmmuseum, IDFA, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Pakhuis de Zwijger en Waag Society. PublicSpaces zal de komende periode periodes aanwezig zijn en presentaties geven bij CPH:DOX in Kopenhagen, STRP in Eindhoven en IFA+Summit in Berlijn. Meer informatie is te lezen op PublicSpaces.net.


Meldpunt Mores.online
NFF is aangesloten bij Mores. Mores is het centrale, gezamenlijke meldpunt voor ongewenste omgangsvormen van de podiumkunsten-, film- en televisiesector. Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de podiumkunsten-, film- en televisiesector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren. Meer informatie is te lezen op Mores.online