NFF Professionals

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Het programma bestaat uit inspirerende masterclasses en seminars van internationale industrie-experts, de NFF Conferentie en vele netwerk mogelijkheden met vakgenoten. Daarnaast is er aandacht voor projectontwikkeling in de Holland Film Meeting en de NFF Talentdag.

Wanneer? 
Meer informatie volgt binnenkort

 

 • Professionals Programma 2020

  Van zaterdag 26 september t/m dinsdag 29 september zal het NFF Professionals Programma van 2020 plaatsvinden. Wij werken aan een programma waarbij rekening wordt gehouden met de noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het COVID-19 tegen te gaan en dat in belangrijke mate ook online zal plaatsvinden. Daarbij nemen we ook mee dat de activiteiten mogelijk over meer festivaldagen moeten worden uitgespreid. Meer informatie volgt binnenkort.

 • Terugblik Professionals Programma 2019

  Het Professionals Programma van 2019 is ten einde! Met namen als Michael Engler (regisseur Downton Abbey),  interactive designer Kat Cizek (Collective Wisdom), Sara Ellis (Royal Shakespeare Company), Fiona Crombie (production designer The Favourite) en nog vele anderen blikken we terug op een succesvol programma.

   

   

  Lees meer
 • NFF Extended

  Gedurende het jaar organiseert NFF Professionals bijeenkomsten met NFF Extended.

  Lees meer
 • NFF COVID-19 Update

  Dat COVID-19 effect heeft op de Nederlandse filmwereld is onvermijdelijk. Lees de door het NFF getroffen maatregelen rondom COVID-19 in de NFF FAQ.

  Het NFF heeft tevens een overzicht gemaakt van de maatregelen die genomen zijn door de Nederlandse AV-fondsen. Het overzicht lees je hier.

  FAQ COVID-19

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​

 


PublicSpaces

NFF is aangesloten bij PublicSpaces. Met dit initiatief onderzoeken wij samen met zo’n twintig andere partijen uit de publieke media, erfgoedinstellingen, festivals, musea, educatie en gezondheidszorg de mogelijkheden om het publieke domein in de online omgeving te versterken. Andere leidende organisaties in dit initiatief zijn onder meer VPRO, Dutch Design Week Eindhoven, EYE Filmmuseum, IDFA, Koninklijke Bibliotheek, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Pakhuis de Zwijger en Waag Society. PublicSpaces zal de komende periode periodes aanwezig zijn en presentaties geven bij CPH:DOX in Kopenhagen, STRP in Eindhoven en IFA+Summit in Berlijn. Meer informatie is te lezen op PublicSpaces.net.


Meldpunt Mores.online
Mores is het centrale, gezamenlijke meldpunt voor ongewenste omgangsvormen van de podiumkunsten-, film- en televisiesector. Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de podiumkunsten-, film- en televisiesector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren. Meer informatie is te lezen op Mores.online