NFF Professionals Programma

Het NFF Professionals Programma 2019 vindt plaats van zaterdag 28 september t/m dinsdag 1 oktober. Tijdens deze dagen vindt de NFF Conferentie plaats, laat je je inspireren door masterclasses van internationale sprekers en zijn er vele mogelijkheden om te netwerken met vakgenoten. Daarnaast is er veel aandacht voor projectontwikkeling. De complete inhoud van het NFF Professionals Programma wordt op 29 augustus bekendgemaakt. Tickets voor de Professionals Programma-onderdelen zijn vanaf 2 september verkrijgbaar.

 

 • NFF Professionalspas

  Film-, televisie- en interactive professionals kunnen de gehele festivalweek gebruik maken van de NFF Professionalspas. De pas is verkrijgbaar voor het bedrag van €120, waarna vanaf 30 augustus – voor de start van de kaartverkoop – gratis tickets voor de bijeenkomsten van het Professionals Programma én alle reguliere filmvertoningen en evenementen kunnen worden gereserveerd.

  Meer informatie
 • Voorverkoop

  De eerste namen van het Professionals Programma van 2019 zijn bekendgemaakt. Tickets voor de Masterclasses Muziek, Regie en Production Design zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar. Bestel als eerste tickets voor de masterclasses van het NFF Professionals Programma.

   

  Blijf op de hoogte van de laatste events via de NFF Professionals Facebookpagina.

  Lees meer
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​