Wild

Jan Verdijk Korte film - 2019 - 12 min.

Een norse, egocentrische vader met een kort lontje misdraagt zich tijdens een weekendje weg in Zuid-Limburg, waardoor zowel zijn gezin als de omgeving zich tegen hem keren.

Toine, Iris en hun zoontje Jacco - de familie Grol - brengen een weekendje door in het heuvelachtige Zuid-Limburg om weer wat dichter bij elkaar te komen. Maar al snel blijkt dat de egocentrische Toine hier helemaal geen trek in heeft. Dat laat hij blijken ook, vooral tijdens het avondeten. Daar windt hij zich op wanneer het door hem gegrilde, haast nog rauwe vlees niet in de smaak valt bij de rest. Door zijn aanhoudende wangedrag escaleert de situatie en is het niet alleen zijn gezin dat zich tegen hem keert.

Tickets

Kort: Een vreemde natuur

Kinepolis Jaarbeurs 2 di 1 okt 22:30 - 23:56 11,00

Meer info
22:30

Ultrakort - Human Nature

Als je de rollen van mensen en dieren eens omdraait, kom je in een wereld waarin dieren met hun huismensjes naar de mensenarts gaan. En besef je pas goed hoe merkwaardig wij omgaan met dieren.

Lengte: 2min
Regie: Sverre Fredriksen
lees meer

22:33

The Walking Fish

Een ambitieuze amfibievis wil de mensenwereld ontdekken. Haar verlangen is zo sterk, dat ze transformeert in een mens. Maar zelfs als jonge vrouw blijft ze streven naar meer. Zal ze ooit tevreden zijn?

Lengte: 19min
Regie: Thessa Meijer
lees meer

22:52

Het juk

Alsof het voor de eerste keer ontmoeten van de familie van je vriend nog niet zenuwslopend genoeg is, lijkt er ook iets rond te spoken in het ouderlijk huis. Ciska doet geen oog dicht, en besluit een kijkje te nemen op zolder.

Lengte: 17min
Regie: Nico van den Brink
lees meer

23:09

Wild

Een norse, egocentrische vader met een kort lontje misdraagt zich tijdens een weekendje weg in Zuid-Limburg, waardoor zowel zijn gezin als de omgeving zich tegen hem keren.

Lengte: 12min
Regie: Jan Verdijk
lees meer

23:21

De Ontmoeting - Koekoek!

In een koekoeksklok woont een eenzame man die elk uur uit zijn huisje wordt gelanceerd om precies op tijd te 'koekoeken'. Tot hij in deze bizarre komedie voor een onverwacht dilemma komt te staan.

Lengte: 8min
Regie: J├Ârgen Scholtens
lees meer

23:29

Downward Facing Dogs

Wanneer Mara te laat haar yogaklas binnenkomt, probeert ze haar zen te vinden. Waarna ze ontdekt dat vandaag haar enige zen te vinden is in het luchten van al haar frustraties.

Lengte: 12min
Regie: Karsten de Vreugd
lees meer
23:56

De vliegende hond

Louis Hartlooper Complex 4 wo 2 okt 22:00 - 23:43 11,00

Met Wild als voorfilm

Credits

Regie Jan Verdijk
Scenario Jan Verdijk
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Distributie
Kapitein Kort
Productieland(en)
Nederland