Ga naar inhoud
Still

Wij Moszkowicz

Regie: Max Moszkowicz
Gedurende vijf jaar filmde regisseur Max Moszkowicz gebeurtenissen in het leven van zijn vader, de bekende advocaat Robert Moszkowicz, en van hemzelf. Een universeel verhaal over vader en zoon, over liefde en pijn.
Gedurende vijf jaar legde regisseur Max Moszkowicz, de oudste zoon van de bekende advocaat Robert Moszkowicz, het leven van zijn vader én zijn eigen leven op film vast. In deze periode, die getekend wordt door ingrijpende gebeurtenissen, wil Max uitvinden wie hij is door zijn vader te bekijken en zich aan hem te spiegelen. Waarom beleven ze zulke hoge pieken en diepe dalen? Zijn ze destructief of hebben ze gewoon intense persoonlijkheden? Ook de andere kinderen van Robert dragen bij aan dit dicht op de huid gefilmde, openhartige, soms harde maar ook humoristische dubbelportret.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Pieter van Huystee Film & TV
Omroep
KRO-NCRV
Postproductiebedrijf
Mezzo Post
Titel: Wij Moszkowicz
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Gouden Kalveren Inschrijving GK MisdaadMaatschappijGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.