Ingenieur Evi wordt door haar bazin naar, jawel, Terneuzen uitgezonden. Gelukkig blijkt in deze romantische komedie dat de liefde overal kan opbloeien.
De ambitieuze ingenieur Evi wordt door haar bazin voor een klus naar Zeeuws-Vlaanderen gestuurd. Ver weg van haar vriendinnen, haar stadse bestaan en haar vriend, probeert een gefrustreerde Evi er het beste van te maken, ondanks tegenwerking van de eenkennige lokale bevolking. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer te bieden heeft dan uitgestrekte kleigronden. Romantische komedie waarin een dertiger worstelt met haar eigen identiteit, terwijl ze de liefde vindt op de laatste plek die ze verwachtte.

Titel: Weg van jou
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 39 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Pathé Thuis
Nu streamen

Deze film uit de collectie 10 Verrassende Families is vanaf 8 september voor €1,99 te zien bij Pathé Thuis.

Stills

Still 5
Still 4