Ga naar inhoud
Vader worden lijkt er niet meer in te zitten voor vrijgezel Felix, die na een bizar incident onvruchtbaar is geworden. Of biedt een eerdere donatie van hem aan de spermabank toch nog soelaas?
Vrijgezel Felix geniet volop van zijn leventje zonder vaste relatie en kinderen. Tot een onenightstand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Daar krijgt hij tot zijn schrik te horen dat hij onvruchtbaar is. Zijn broer Jelle ontdekt dat een eerdere spermadonatie van Felix tot een aardig resultaat heeft geleid, in combinatie met de eicel van tv-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. De romantische komedie is een remake van het Duitse Vaterfreuden.

Titel: Voor elkaar gemaakt
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 32 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

RomantiekDrama

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.