Ga naar inhoud
Still

Vincent

Regie: Christophe Van Rompaey
Zwarte komedie en roadtrip over de zeventienjarige Vincent die, in de ban van de groene revolutie, plannen maakt voor een drastische protestactie in Parijs.
Zwarte komedie en roadtrip over de zeventienjarige Vincent die als geboren wereldverbeteraar de groene revolutie predikt. Hij jaagt zijn familie de gordijnen in doordat hij koste wat kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. De bevlogen tiener weet zijn impulsieve tante Nikki ervan te overtuigen hem mee te nemen naar Frankrijk. Nikki probeert haar neef uit alle macht op andere gedachten te brengen, maar Vincent is vastbesloten: hij moet en zal in Parijs een drastische protestactie organiseren.


Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Titel: Vincent
Jaar: 2016
Duur : 2 uur, 1 minuut
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016
Geen Sectie Natuur & MilieuHumorMaatschappijRomantiekGezondheidDramaReizen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.