Ga naar inhoud
Stills

Videoland Academy - Op tijd terug

Regie: Janne Schmidt
Als de zelfverklaarde fuck up Olivia ontdekt dat ze kan tijdreizen, biedt dat kansen om haar grote liefde terug te winnen. Of dat lukt? De tijd zal het leren.

De boel verpesten is haar talent, meent Olivia, tot ze ontdekt dat ze kan tijdreizen. Dit geeft haar de kans een blunder te herstellen en haar grote liefde Lars terug te winnen. Maar eenmaal begonnen met het herstellen van het verleden, is het onmogelijk nog te stoppen. De ene aanpassing leidt onherroepelijk tot de volgende. In een ultieme poging het tij te keren, lijkt ze Lars terug te winnen. Maar maakt dit haar nou echt gelukkig? Het tijdreizen verandert alles, alleen anders dan van tevoren gedacht.

Titel: Videoland Academy - Op tijd terug
Jaar: 2022
Duur : 55 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills