Ga naar inhoud
Komedie over een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper die hoopt te trouwen met de dochter van zijn baas. Maar wat verbergt deze snelle jongen eigenlijk voor zijn toekomstige schoonfamilie?
Valentino’s leven gaat van een leien dakje: hij is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft verkering met de dochter van zijn baas. Hij staat daarnaast op het punt promotie te maken en hoopt binnenkort met zijn grote liefde te trouwen. Een precaire familiekwestie die Valentino liever geheim houdt, gooit roet in het eten. Hij dreigt zijn gedroomde promotie mis te lopen en zijn vriendin begint te twijfelen aan zijn liefde. Wat probeert deze snelle jongen eigenlijk te verbergen?

Titel: Valentino
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 29 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

RomantiekGouden Films

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2013)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.