Ga naar inhoud
Still

Until the Quiet Comes

Regie: Yaron Cohen
Documentaire over de hoogbejaarde, maar veerkrachtige Torro die samen met zijn neef en diens vrouw probeert te overleven in een vervallen huisje in Georgië. Tragiek, humor en wodka wisselen elkaar af.
De 87-jarige Torro vluchtte tijdens de oorlog in de jaren negentig van Abchazië naar Georgië. Daar woont hij nu in een vervallen huis, samen met zijn neef en diens vrouw. Ze zijn vanwege gebrek aan eten, geld en warmte tot elkaar veroordeeld. Ondanks Torro’s veerkracht begint de situatie zijn tol te eisen. Tragiek, humor en wodka wisselen elkaar af in deze documentaire over levenskracht en vergankelijkheid.

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Vossen Films
Titel: Until the Quiet Comes
Jaar: 2015
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015
NFF Studenten Competitie Studentenfilms Hogeschool voor de Kunsten Utrecht PolitiekGeschiedenisMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.