Ga naar inhoud
Realistisch drama waarin Pascal als eerste omstander arriveert bij een zwaar auto-ongeluk. Zijn handelen in de daaropvolgende minuten zijn bepalend voor zowel het slachtoffer als voor hemzelf.
Realistisch drama waarin Pascal als eerste omstander arriveert bij een zwaar auto-ongeluk. Hij belt direct het alarmnummer. In de daaropvolgende minuten komt hij in een situatie terecht waarbij zijn handelen bepalend zal zijn voor zowel het slachtoffer als voor hemzelf. Tijdens deze noodlottige samenloop van omstandigheden zijn beide personen op een wrange, onvrijwillige manier op elkaar aangewezen.

Titel: Tussentijd
Jaar: 2014
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studenten Competitie, Studentenfilms Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Editie: NFF 2015

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.