Ga naar inhoud
Geanimeerde familiefilm over de dierenvrienden Fretje, Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie die net als alle mensen graag Sinterklaas willen vieren. Zullen zij op pakjesavond hun gewenste kadootjes krijgen?
Fretje, Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie zijn drie kleine dierenvrienden met een grote wens. Net als alle mensen willen zij graag Sinterklaas vieren. Want zij zijn toch ook altijd braaf? In deze geanimeerde familiefilm maken de vrolijke vriendjes verlanglijstjes die ze zelf naar Sinterklaas brengen. Het blijkt alleen nog een heel avontuur om bij de stoomboot te komen. En dan is er ook nog een gemene rat aan boord die het drietal probeert te dwarsbomen. Zullen de dieren op pakjesavond hun gewenste kadootjes krijgen?

Titel: Trippel Trappel Dierensinterklaas
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 5 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

FamiliefilmAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.