Ga naar inhoud
De mentaal ontregelde Chris besluit tot zichzelf te komen op een Grieks eiland. Langzamerhand herstelt ze, maar haar hardnekkige demonen leiden tot een fatale vergissing.
De jongvolwassen Chris is mentaal ontregeld. Nadat ze door de politie naar een psychiatrische kliniek is gebracht, besluit ze alles achter zich te laten om op een afgelegen Grieks eiland haar demonen te bevechten. Ze wordt opgevangen door de eigenaardige Minas en helpt hem bij de verzorging van de dieren die hij onderdak biedt. Langzamerhand lijkt ze te herstellen, maar haar onuitroeibare verwarring leidt tot een fatale vergissing. Dit drama toont mentale duisternis in de warme Griekse zomer.


Titel: The Long Reach of Shadow
Jaar: 2016
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Inschrijving, Geen Sectie
Editie: NFF 2016

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.