Ga naar inhoud
Stills

The Company You Keep

Regie: Diego Gutiérrez
Persoonlijke documentaire waarin een filmmaker van middelbare leeftijd na de dood van zijn vader terugkeert naar de stad en de vrienden uit zijn jeugd. Hoe gaan zij om met verlies en rouw?
Na het overlijden van zijn vader keert filmmaker Diego Gutierrez terug naar de Mexicaanse stad waar hij opgroeide, om zijn jeugdvrienden op te zoeken. Deze mannen van inmiddels middelbare leeftijd laten zien hoe zij omgegaan zijn met wat het leven hen toebedeelde. Iedere vijftiger verwerkt zo op zijn eigen wijze gevoelens van verlies en rouw in deze persoonlijke, intieme documentaire.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
El Despacho Produkties
Coproductiebedrijf
Forprocine-IMCINE, Mexico
Titel: The Company You Keep
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 27 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2018
GeschiedenisMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.