Drama over grenzeloze ambitie. Wedstrijdman George stort zich op het kweken van de grootste courgette ter wereld, maar ziet zijn droom in een nachtmerrie veranderen met de komst van zijn rivaal Antoine.
Het leven van George draait maar om één ding: winnen. Hij woont samen met Julie in een huisje aan de rand van het dorp en is dag en nacht bezig met projecten waarmee hij anderen kan verslaan. Zelfs het dorpskampioenschap apenkooien krijgt, als hij daaraan deelneemt, zijn volledige aandacht. In dit drama over grenzeloze ambitie stort George zich op het kweken van de grootste courgette ter wereld. Maar rivaal Antoine doet zijn uiterste best de droom van de noeste kweker te veranderen in een nachtmerrie.

Credits

Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Studio Caniche

Titel: The Biggest
Jaar: 2013
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

HumorRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01