Ga naar inhoud
Still

Teledoc Campus - Deze zomer is van mij

Regie: Marinka de Jongh
Observerende documentaire over Joep, Anouska en Ciska, drie jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking die de grenzen van hun zelfstandigheid opzoeken tijdens een groepsreis naar de Costa Brava.
Joep, Anouska en Ciska gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaal in Spanje aangekomen ervaren ze een vrijheid die ze thuis niet hebben. Zo probeert Joep voor het eerst van zijn leven een shotje, daagt Ciska zichzelf uit om losser te worden en hangt de liefde in de lucht. Maar hoe ga je eigenlijk om met al die volwassen gevoelens als je weet dat er duidelijke grenzen zijn aan wat je kunt en mag?

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Vossenfilms
Omroep
NTR TV
Titel: Teledoc Campus - Deze zomer is van mij
Jaar: 2016
Duur : 40 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2016
Inschrijving Hollandse Nieuwe MaatschappijReizenRomantiekGezondheid

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.