Ga naar inhoud
Still

Superstar VR

Regie: Steven Wouterlood
Korte VR-film die de kijker een dag in het leven van een wereldberoemde dj laat ervaren. Van contractonderhandelingen over een sponsordeal tot een wervelend festivaloptreden in de buitenlucht.

Dankzij de korte virtual reality-film SuperstarVR kan iedereen zich twaalf minuten lang een wereldster wanen. Regisseur Steven Wouterlood loodst de kijker in 360 graden-VR langs de hoogte- en dieptepunten uit een hectische dag van een jonge Nederlandse wereldster-dj: van gillende tienerfans bij je limousine tot een stressvol interview met de plagerige televisiepresentator Dennis Weening. De dag eindigt uiteraard met een wervelend festivaloptreden voor een publiek van duizenden.


Titel: Superstar VR
Jaar: 2016
Duur : 12 minuten
Categorie: Interactief project
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie MuziekActie & AvontuurJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.