Ga naar inhoud
Still

Sprokkelhout

Regie: Lucas Camps
Als Hans in een koud en donker bos raakt opgescheept met de ongure Evert en Ria, worden zijn grenzen tot het uiterste op de proef gesteld. Duister sprookje over manipulatie en gewetenswroeging.
In een koud en donker bos is Hans hout aan het sprokkelen als hij wordt overvallen door de komst van de ongure Evert en Ria. Ze zoeken niet echt contact met hem en beginnen ook hout te sprokkelen, maar dat gaat hen niet goed af. Hans krijgt medelijden en biedt hout van zijn stapel aan. Als Evert en Ria heel wat meer hout pakken dan hij bedoeld had, komt Hans erachter dat hij nog niet zo makkelijk van ze afkomt. Het drama over manipulatie en gewetenswroeging heeft de sfeer van een duister sprookje.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Titel: Sprokkelhout
Jaar: 2016
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016
Inschrijving Hollandse Nieuwe HumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.