Ga naar inhoud
Still

Sporen

Regie: Diego Gutiérrez, Danniel Danniel
Een vereenzaamde man sterft. Voordat diens bezittingen worden vernietigd kijkt de filmmaker met enkele vrienden rond in de propvolle woning. Ze vragen zich af wie deze man was en wie zij zelf zijn.


In Amsterdam sterft de vereenzaamde benedenbuurman van filmmaker Diego Gutierrez. Er is geen afscheid, er komen geen nabestaanden opdagen. Gutierrez meent dat het goed zou zijn als toch iemand het huis heeft gezien voordat de gemeentelijke dienst de bezittingen van de overledene afvoert en vernietigt. Hij nodigt enkele vrienden uit om te komen kijken in het propvolle huis. Ze vragen zich af wie deze man was en wie zij zelf zijn. 'Als we er niet meer zijn, als alles wat we hadden verdwenen is, zal iemand dan nog weten dat wij hier ooit waren?'

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Sporen
Jaar: 2014
Duur : 58 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2014
NFF Jaarselectie GeschiedenisMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.