Ga naar inhoud
In het tweede seizoen van de tv-serie, gebaseerd op de succesvolle Soof-films, proberen Soof en Kasper elkaar los te laten zoals goede exen betaamt. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.
De tv-serie waarmee de succesvolle Soof-films een vervolg kregen, is toe aan zijn tweede seizoen. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, stort Soof zich met hulp van Jim op haar eigen tv-kookprogramma. De tweeling is heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Joy houdt de KookSoof draaiende, Hansje en Gerrit zijn druk met de voorbereidingen voor de bruiloft. Alles lijkt zijn gangetje te gaan, tot een bijzondere man op de stoep staat.

Titel: Soof seizoen 2
Jaar: 2019
Duur : 43 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2019

EtenHumorRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.