De altijd in het moment levende Asia is op zoek naar avontuur. Als ze strandt op een benzinestation langs de snelweg, prikkelt dat haar levendige fantasie – geïnspireerd door bekende films.
Bij gebrek aan geld voor nieuwe benzine, strandt Asia op een benzinestation langs de snelweg. Gedreven door haar passie voor films, omarmt ze het avontuur en maakt ze haar nieuwe omgeving het decor van haar levendige fantasie. Wanneer Asia een vrachtwagenchauffeur ontmoet die ook op het tankstation moet overnachten, stapt ze bij hem in. Maar als hij een zwijgzame man blijkt te zijn die niet aan haar verwachtingen kan voldoen, blijft Asia teleurgesteld achter - nog steeds op zoek naar avontuur.

Credits

Geluidsnabewerking
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Hakuna Academy

Titel: So I Stay
Jaar: 2019
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

Gender & identiteitDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.