Ga naar inhoud
Ingetogen maar schrijnend liefdesverhaal. Op een dak in een Koerdisch stadje dat in puin ligt door oorlogsgeweld, staat een man te wachten tot zijn geliefde terugkeert van het front.
Vanaf het dak van een gebouw in een Koerdisch stadje dat in puin ligt door oorlogsgeweld, ziet Ferhat hoe zijn geliefde Sherin gewapend naar het front vertrekt. Zelf blijft hij liever thuis: hij ziet het nut niet van een revolutie die alles nog slechter maakt. Ferhat wacht op Sherins terugkomst, terwijl hij mijmert over hun romance. De Nederlands-Iraakse productie vertelt op een ingetogen manier een schrijnend liefdesverhaal.


Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Topkapi Films
Postproductiebedrijf
Storm Post Production

Titel: Shouted from the Rooftops
Jaar: 2017
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.