Ga naar inhoud
Visueel grootse muziekvideo waarin neo-soulzangeres Rimon ons mee terugneemt naar haar moederland Ethiopië. Een spirituele ontsnapping uit de virtuele wereld, een terugkeer naar de natuur en een wedergeboorte.
Met ambitieuze, sfeervolle beelden en een al even prachtig lied neemt Rimon ons mee terug naar haar moederland Ethiopië, voor een spiritueel ontwaken. De cirkel is rond voor deze neo-soulzangeres, die zich met haar song 20/20 onderdompelt in de warmte en vertrouwdheid die je alleen kunt vinden bij een thuiskomst. Met deze korte muziekfilm keert Rimon terug naar de essentie, met indrukwekkende, weidse opnames van de mensen van Ethiopië, het land, de natuur en de cultuur.

Credits

Sound Design
Montage
Muziek
Productiebedrijf
BLEUNUIT
Coproductiebedrijf
Efuye Gela Films

Titel: Rimon - 20/20
Jaar: 2022
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills